ORGANISEREN…..

…. dat doe ik graag. Ik ben altijd een verenigingsmens geweest, waarbij ik het leuk vind als vrijwilliger bestuursverantwoordelijkheid te nemen.
Dat kan beginnen met het op kleur rangschikken van mijn hardloopgroep. Als lid van de Panhuyscommissie van HardLoopGroep PANBOS draag ik mijn steentje bij. Zie ook onder het knopje “Wilco SPORT”: http://www.u-track.nl/trainingsgroepen/hardloop-loop-groep.html
Scrol naar beneden voor meer ‘clubjes’

VIBA Vereniging

Samen met architect Joop Bensdorp en journalist Lieselot Leeflang vorm ik het bestuur van de VIBA Vereniginghttp://www.vibavereniging.nl/bestuur/
Het is een boeiende vereniging met heel veel kennis over Bio-Logische architectuur, beter gezegd: integraal gezond bouwen en wonen. Op 19 november 2016 vierden wij het 40-jarig jubileum met een symposium in Den Bosch. De man met wit overhemd in het midden op deze foto is Peter Schmid, een van de oprichters van VIBA in 1976. Ik was in 2014 een week bij Peter en zijn vrouw Gabriella in hun huidige woonplaats Erdösmecske, Hongarije om de vloer van hun nieuwe woning met Tonzon thermoskussens te isoleren.

“Stichting Belangen-behartiging Vloerisolatie Nederland”

Als voorzitter van de branchevereniging “Stichting Belangenbehartiging Vloerisolatie Nederland”: http://sbvn.info ben ik een vis in het water. Ook hier vormt het ‘samen met elkaar’ de zingeving. De kunst is ook te kaderen, grenzen te beseffen aan vrijwilligerswerk. Deze club van collega’s in vooral vloerisolatie is ooit opgericht door Tonzon-uitvinder Ton Willemsen.

Mede om geloofwaardig over te komen naar buiten, zijn we nu in transitie naar een onafhankelijke club van vakmensen die werken met diverse vormen van isolatie op basis van reflectiefolies. In maart 2017 zijn de eerste leden door http://www.insula-certificatie.nl gecertificeerd. Hier worden de versierselen ‘infra-rood’ uitgereikt:

BETER VET IN DE KIST DAN EEN FEESTJE GEMIST

dus als het eraf kan: elk levenslustrum een feest. Ted maakte een geweldige reportage: https://flic.kr/s/aHsjDLp4bM
Mijn eigen feest organiseren, dat hoort er dus ook bij. Wil jij ook een feestje? Vraag mij als ceremoniemeester…..