In mijn dagelijks leven heb ik een relatie met veel activiteiten, lidmaatschappen, organisatie, abonnementen. Voor de geïnteresseerde lezer heb ik ze netjes geordend gegroepeerd. Voorlopig beperkt, aanvullingen volgen. 

HARDLOPEN

Hard Loop Groep Panbos is onderdeel van atletiekvereniging -Track. Als lid van de Panhuyscommissie verzorg ik o.a. de communicatie. In 2016 werd ik benoemd tot “Vrijwilliger van het jaar”. De van oorsprong deels RK vereniging liet paus Franciscus mij de wisselbeker uitreiken. Dat was een heel vroom initiatief voor mij als humanistisch agnost. (eigen foto te Turijn juni 2015)

BOVEN DE BOOMGRENS

In de 70-er jaren was ik 13 jaar lid van de skitourencommissie, eerst namens de Ned. Ski Ver., later namens de Ned. Bergsport Ver., die na de fusie met de KNAV nu NKBV heet. Sedert 1967 heb ik zeker vijftig skivakanties zonder enige blessure genoten, de laatste jaren steeds meer bergwandelend. Mijn grootste prestatie was het wandelen van de GTA in 75 etappes over 2 jaar in 2014-15: 
Hier sta ik op 19-07-2016 op de Pic du Canigou:

MIJN DAGBLAD

DE VOLKSKRANT, daar begin ik al tientallen jaren elke ochtend mee tijdens de stoelgang. Ik stuur ook wel eens een brief in:
of een foto:

DE JUKEBOXFANAAT

Op mijn 40e kreeg ik van Ineke Konijn (mijn eerste eega én moeder van onze kinderen :-)) met mijn bijbetaling een AMI-G jukebox uit 1957. Sinds de oprichting ben ik lid/abonnee.

DE CAMPERCLUB

Deze camper, ’n Mercedes 508D anno 1978 kocht ik in 1982, in 2016 moest ik met een vergaan onderstel afscheid nemen. Ik heb er ruim 300.000 km mee gereden. “Onze kinderen zijn er in verwekt en groot geworden”. Maar mijn lidmaatschap opzeggen doe ik niet…..