net zoals ik praat….
Toen ik mijn GTA ging wandelen (zie ook Wilco LINKT: https://grandetraversata.wordpress.com/2015/07/01/wilco-loopt-de-gta/ ) ben ik een blog gestart op naam van mijn bedrijf. In het kader van deze nieuwe privé-website Wilcodoet.nl heb de naam van mijn TUMBLR-blog klusklus gewijzigd in wilcodoet: http://wilcodoet.tumblr.com  . Waar ik in het verleden alleen blogde tijdens bergwandelingen of een marathonreisje, wil ik dit blog vaker voor door-de-weekse onderwerpen gebruiken. Op de laatste dag van mei 2017 schreef ik dit blog:

http://klusklus.tumblr.com/post/161353799446/zin-in-een-trio-hallo-lieve-volger-het-is-lang

Tijdens een aantal workshops bij http://www.schrijveninutrecht.nl “korte verhalen” en “columns” schreef ik deze (uiteraard bewust aangedikte aanklacht). De meeste lezers konden er om lachen, er was één klant die zich beledigd voelde. Tja, misschien een workshop “zelfspot”? Hier komtie:

DE KLANT IS IRRITANT

Ik ben het zóoo spuugzat dat mijn klanten altijd vragen “Ben je al klaar onder de grond?”. Ze beseffen niet eens wat ze zeggen. Het is quasi belangstellend. Ondertussen zijn ze met hun gedachten ergens anders.
Het voelt kwetsend, lachwekkend, onrespectvol, egocentrisch. Alsof ze me al levend begraven hebben.

Ik ben het grondig zat! Laat ze nu eindelijk beseffen dat ik gewoon heel serieus goed betaald voor hún comfort potverdorie onder hún vloer werk!

Uit de grond van mijn hart.

========

(resultaat van workshop-avondje blog schrijven; opdracht: vergroot iets uit!)

Ciao, Wilco