Rita twitterde: Die heb jij toch niet nodig? Je bent er zelf een! lol.
Ik had het slim aangepakt, al schrijf ik dit zelf in enige bescheidenheid. Ik had vrijdagmorgen een motivatie gemaild want mooie verhalen zouden voorrang krijgen. Ik wil ooit als kleinkunstenaar in de dop een act maken onder de titel “Krommunicatie”. Ik schreef dit aan Ecoleon en dus niet aan “Domeinen” maar bij de firma die ze gaat demonteren en duurzaam herbestemmen. Ik kreeg al vrijdagavond 22.28 uur een mailtje dat ik de ‘eerste kans’ kreeg te bestellen; húp: direct besteld & betaald en hebbes! Met dank aan klant in Soest die vlot had betaald :-)). Vermoedelijk waren die 500 palen zo al vóór 0.00 uur uitverkocht. Beetje gang van zaken als bij verkoop kaartjes voor grote popconcerten of dam-tot-damloop. Ik heb de paal bovengronds gekocht, die 2,5 meter fundering mogen ze houden – scheelde overigens niet in de prijs. Ik ga er een grondplaat onder maken met zwenkwieltjes voor op het toneel. Over een jaar tussen de schuifdeuren…..??!! 
Dit bericht stond zaterdagmorgen 1 juli 2017 op de site:

Praatpalen uitverkocht

Vanaf vandaag zijn de 3.300 praatpalen buiten werking gesteld en start hun nieuwe leven vanuit de herbestemming die door Ecoleon BV wordt uitgevoerd. Vannacht om 00.00 uur ging de verkoop van start van de 500 praatpalen die beschikbaar waren voor verkoop aan geïnteresseerden. De belangstelling was zo groot dat de voorraad binnen 30 minuten uitverkocht was. Vele geïnteresseerden vissen daardoor achter het net, wat veel begrijpelijke teleurgestelde reacties oplevert.

Als Ecoleon willen we de praatpalen duurzaam herbestemmen, waarbij ze ook echt een nieuwe functie gaan vervullen en op die manier blijvend van waarde zullen zijn. Het risico bij individuele verkoop is dat mensen echter vooral een praatpaal kopen om hem weer door te verkopen en er zo geld aan te verdienen in plaats van hem een nieuwe toepassing te geven. Vandaar ook de limiet op het aantal direct te verkopen praatpalen. Tevens konden er maximaal 3 praatpalen per persoon gekocht worden. We zien inmiddels al een levendige handel op het internet ontstaan wat ons voorgevoel bevestigt.

Om alle teleurgestelde geïnteresseerden die wél een echt herbestemmingsplan met de praatpaal hebben tegemoet te komen zal Ecoleon medio juli een nieuwe voorraad praatpalen te koop aanbieden. Al diegenen die daarvoor in aanmerking willen komen kunnen zich inschrijven via de site www.hetverhaalvandepraatpaal.nl en daar ook aangeven wat ze met de praatpaal willen gaan doen. Per geval wordt dan door Ecoleon bepaald of dit voldoet aan ‘duurzaam herbestemmen’. Cruciaal daarvoor is dat de praatpaal in zijn originele gedaante behouden blijft en een daadwerkelijk nieuwe functie gaat vervullen.

Waarmee ik mijn credo heb waargemaakt….